BOOKING INFO


Du har booket en tid hos Miks Tattoo og her kan du læse alt praktisk info, regler, og vores politik.

LÆS VENLIGST DET HELE!

Minimum 18 År (husk BILLED-ID)

Da dansk lov forbyder tatovering på personer under 18 år, skal du medbringe enten PAS eller KØREKORT så vi kan verificerer din alder. Medbringes der ikke én af førnævnte ID til din aftale, eller du ikke er fyldt 18 år på tatoverings tidspunktet, vil du ikke blive tatoveret og dit depositum vil være tabt.

Man kan under ingen omstændigheder blive tatoveret når man er under 18 år heller ikke hvis man har sine forældre/værge med eller med underskrift.

Priser

Alle tatovører i Miks Tattoo er selvstændige dvs. deres priser og afregnings form varierer, derfor er det altid en god ide at aftale med tatovøren hvordan der afregnes, og få et overslag på pris inden projektet startes. Da det kan svinge fra tatovør til tatovør.

Betalingsformer

VI tager kun Kontanter.!!

Det vil sige ingen Mobilepay, Dankort eller lignende.

Aflysning/flytning af Tid

Skulle du have brug for at aflyse din tid eller måske flytte den til en anden dato, skal dette ske MINIMUM 48 TIMER inden din tid ellers vil depositum være tabt (depositum/delbetaling betalt via MobilePay vil ikke blive refunderet under nogle omstændigheder). Har du bestilt en tid med mindre end de 48 TIMERS varsel, vil du ikke have mulighed for at aflyse uden at miste dit depositum ligegyldigt betalingsform. Aflysning/flytning af tider skal ske via vores reception på TLF : 33221317 og kan ikke gøres via mail, facebook. instagram osv. Husk vi har ikke telefon tid Lørdag og Søndag. Så ønsker du f.eks at aflyse en tid Mandag så er fredag din sidste mulighed.

 

Telefon Tid

Mandag 10.00 til 16.00

Tirsdag 10.00 til 16.00

Onsdag 10.00 til 16.00

Torsdag 10.00 til 16.00

Fredag 10.00 til 16.00

Lørdag Ikke Telefon tid.

Søndag Ikke Telefon tid.

Da telefonen ikke bliver besvaret Lørdag og Søndag, skal man huske at aflyse eventuelle tider i god tid. Sidste chance for at aflyse en tid f.eks mandag vil telefonisk være fredag.

Depositum/delbetaling

Ikke alle vores tatovører tager et depositum men hos dem der gør er følgende regler gældende.

 

Depositum betalt Kontant

  • Ved Kontant betalt depositum, vil det på tatoverings dagen blive modregnet i tatoveringens pris 100%.

  • Din Kvittering for kontant betalt depositum har du fået i form af et "DEPOSITUMS KORT", dette skal medbringes, ellers kan pengene ikke modregnes.

  • Er kortet bortkommet, ødelagt, revet i stykker, ulæseligt eller udløbsdatoen overskredet, vil det være ugyldigt og pengene er tabt.

  • Ved flere sessions vil dit depositum først blive modregnet på projektets afslutning. Skulle dit projekt af den ene eller anden årsag ende med at strække sig ud over 1 år og derved gå over dit Depositums korts udløbsdato, så er det DIT ansvar at det bliver fornyet. Dette skal gøres fysisk i shoppen da der udstedes et helt nyt "depositums kort". Ingen undskyldninger godtages for kort der er løbet på datoen. Disse vil være ugyldige og vil ikke modregnes eller udbetales under nogle omstendigheder.

  • Kontant depositum udbetales kun i shoppen ved indlevering af gyldigt depositums kort.

Depositum betalt med MobilePay (IKKE REFUNDERBART)

  • Grundet Mobilepays regler er et depositum betalt via Mobilepay en delbetaling, og kan derfor ikke refunderes under nogle omstændigheder. så aflyser du din tid vil dit depositum gå tabt.

  • Depositum betalt via mobile pay vil på Tatoverings dagen blive fratrukket prisen 100%.

  • Din kvittering for betalt depositum ligger i din MobilePay app under fanen "Aktiviteter".

  • Denne Kvittering skal fremvises på dagen så husk at have din telefon med og opladt.

 

Shop Regler
Vi tillader ingen form for fotografering/videooptagelse i shoppen, respekter venligst dette.

Medtag max. 1 person til din tatoverings session.

Alt betaling er Kontant.

Medbring venligst ikke dyr i shoppen.

Ingen Rygning/Alkohol i shoppen.

 

Flyt tid fra en tatovør til en anden?

Ønsker du af praktiske, tidsmæssige, osv. årsager at flytte din tid fra en tatovør til en anden er det vigtigt du får den nye tatovør til at godkende projektet, ikke alle vores tatovører laver samme stilarter. Så flytter du f.eks en tid fra Bjørn til Henriette skal projektet først godkendes af Henriette. Ellers kan du ende med Henriette afviser projektet og dit depositum vil gå tabt.

 

Ændring af motiv eller placering.

Hvis du har booket en tid og efterfølgende skifter mening om motiv eller placering, skal du altid kontakte shoppen og meddele dette, måske er dit nye motiv ikke passende til den tatovør du er booket til, og nogle tatovører udfører ikke tatoveringe bestemte steder på kroppen. F.eks bjørn tatoverer ikke på lysk, mave og bryst pga dårlig ryg.

Børn i Shoppen

Du er meget velkommen til at medbringe børn i shoppen hvis din tid er 1 time eller mindre.

Børn under 10 skal være ledsaget af en voksen der kan holde øje med dem imens du bliver tatoveret.

Vi ønsker ikke du medbringer børn til tider over 1 time, de vil meget hurtigt begynde at kede sig og det er dårligt for børnene og deres omgivelser.

Påklædning mm.

Tatoverings farve kan svine. Så det er altid en god ide at have tøj på man kan tåle at der kommer farve, blod, vaseline på. vi tager intet ansvar for eventuelle permanente skader på tøj, sko tasker osv.

Husk også fornuftigt tøj hvis du f.eks skal tatoveres på foden er støvler osv. en dårlig ide, løst og bekvemt tøj er at fortrække.

 

Skal du have skrift, tal, romertal, udenlandske symboler osv.?

Det er DIT ansvar at checke det er 110% korrekt inden du bliver tatoveret. Vi er ikke ansvarlige for stavefejl, tegnsætning, forkerte datoer, og den slags. Vi vil altid præsentere udkastet for dig til godkendelse, både af typografi, grammatik, størrelse osv. inden tatoveringen påbegyndes, dette er din chance for at sikre dig alt er som det skal være. Når dit OK er givet slutter vores ansvar.

 

Forsinkelser osv.

Du skal have tålmodighed. Planlægningen når det kommer til tatoveringer, er meget flydende. Nogle gange bliver folk dårlige, skal have pause, skifter mening med henhold til motivet, farver, placering osv. Alt dette er med til, at nogle gange kan en tatovering godt trække ud over den tid der er sat af til det. Det kan betyde at en tatovering der normalt tager 30 minutter, kan ende med at tage 1 time. Derfor er ALLE tidsbestillinger vejledende. Forstået på den måde at der kan forekomme forsinkelser, selv om vi prøver vores bedste at undgå dette. Havner du uheldigvis i en forsinket situation, så bevar roen. Det er ikke vores eller den nuværende kundes skyld. Hvis det var dig der sad i stolen ville du også sætte pris på at folk tog ventetiden pænt, den slags ting sker og skal tages med et smil. Vi foretrækker et stressfrit miljø, da en tatovering jo er en alvorlig sag og gerne skulle have vores fulde opmærksomhed. Så hjælp med til dette, ved at tage eventuelle forsinkelser pænt.

Tatovøren bliver forhindret?

Afbud fra vores side kan selvfølgelig også ske, og da et tatoverings projekt ikke lige er en opgave man kan kaste videre til en anden kollega. Derfor kan der være lidt ventetid inden vi kan finde dig en ny tid.  Vi giver altid besked hurtigst muligt, men kan ikke garanterer at det ikke er på samme dag som aftalen.

Vi vil altid forsøge at kontakter dig Telefonisk først, men er dette uden held, vil vi sende en sms med info om hvad tid der aflyses og du bedes ringe tilbage ved lejlighed og booke en ny tid.

Afbudsliste

Hver tatovør har en afbuds liste (som findes under deres personlige profil på hjemmesiden) og vi har i shoppen også en general afbudsliste (som findes HER) Du kan frit melde dig på så mange afbudslister du ønsker, du vil så modtage en SMS hvis vi har afbud og så ringer du ind hvis afbudet passer til dit projekt og tidsplan. Afbud gives efter først til mølleprincipet.

 

  Husk at være klar til din session

Det kan være hårdt for kroppen at blive tatoveret, så det er vigtigt at man er udhvilet og at man har spist og drukket nok væske, især på de varme sommerdage. Medbring eventuelt noget chokolade og sodavand til at holde blodsukkeret oppe. Dette er ekstra vigtigt hvis du skal tatoveres i lang tid.

Behandling og Genfarvning

En tatovering kræver special behandling og hensyn i ugerne efter den er lavet, og nogle tatoveringer kan desuden have brug for en genfarvning. Du kan læse om begge dele ved at klikke her.

Pleje/Behandling

Genfarvning

Vi glæder os til at se dig :)

 

Med Venlig Hilsen - Miks Tattoo Crew