CHARLOTTE

Tatovør siden 2002

  • Instagram Social Icon

Charlotte startede med at snuse til faget i 2002 i Tato Svend , hvor hendes læremester arbejde på det tidspunkt. Hun var med til at starte Baby Lou Tattoo op i 2003 hvor hun begyndte sin læreplads. Herefter begyndte hun i Brightside Tattoo, var der et lille år, men drømmen om egen butik kriblede, så efter hun mistede sin mor besluttede hun at tage skridtet mod egen shop. I slut 2010 åbnede hun Tusch hvor hun har været indtil 2016, hvor hun joinede Mik's Tattoo. Hun elsker en god udfordring, at se det mulige i det umulige og går meget op i kroppens former og placering. Charlotte elsker at lave dyr, lækre damer, natur, blomster. Hun er  fan af Art Nouveau, Art Deco, geometri og kontraster. Hun er derudover altid åben for nye ideer, der er intet der er for skørt.

KONTAKT

Charlotte snakker kun nye projekter ved personligt fremmøde i shoppen. Hun svare ikke Email, Facebook, Instagram eller lignende.

AFBUDS SMS LISTE

Ønsker du en sms hvert gang Charlotte

eller en anden af vores tatovører har et afbud så tilmeld dig HER!

For at se flere billeder så følg Charlotte på Instagram ved at klikke på Instagram ikonet under hendes profil billede.

Hvis du ønsker at snakke projekt med Charlotte, kan du kigge ned i shoppen alle dage hun er på job. Der kan være lidt ventetid hvis hun er i gang med en kunde, du kan i mellemtiden vente i vores venteværelse hvor der er gratis vand og kaffe. Husk altid at checke med vores reception om Charlotte er på arbejde på tlf.: 33221317 inden du kigger forbi, så går du ikke forgæves.