Genfarvning

 

En tatovering skal kun genfarves hvis den har brug for det. Er du i tvivl så kig forbi og lad os se på den. Mange tror fejlagtigt, at en tatovering SKAL genfarves, men dette er ikke tilfældet. En tatovering skal kun genfarves hvis man i helingsperioden har fået lyse huller i farven, efter sårskorpen er faldet af. En sort tatovering bliver f.eks ikke sortere af at blive farvet to gange. Man skal også huske at man ved en genfarvning skal igennem endnu en helingsperiode med de risici der hører hertil.

 

  1. Vores genfarvnings garanti gælder 6 Måneder fra den dato du blev tatoveret, du kan dog blive genfarvet op til 12 måneder efter tatoveringen er udført under garentien. Tiden skal dog bestilles indenfor de første 6 måneder. (check din kvitering for dato hvis du er i tvivl). Husk at bestille i god tid, vent ikke til sidste øjeblik. Da vi altid har minimum 2 måneders ventetid på genfarvninger.

  2. Din tatovering skal minimum være tre måneder (og anbefalet over 6 måneder) gammel inden den genfarves, da den skal være ordenlig helet, så bestil aldrig en tid indenfor de første tre måneder, og helst efter 6 måneder.

  3. Booking af en genfarvning kan kun ske ved personlig fremmøde i shoppen, da tatovøren der udførte arbejdet, skal se og vurdere præcist hvor lang tid der skal bookes. Husk altid at checke tatovørens vagtplan under deres profil, for at sikre dig tatovøren er i shoppen, så går du ikke forgæves. (vi tager forbehold for sygdom og fravær vi ikke kan nå at opdaterer på hjemmesiden)

  4. Vi genfarver IKKE fredag og lørdag, da vi har “WALK IN” disse dage.

  5. Du skal booke tid til genfarvning hos den tatovør der lavede din tatovering. Vi genfarver ikke hinandens arbejde.

  6. Møder du ikke op til din genfarvningstid eller aflyser du ikke minimum to dage inden aftalen mister du retten til din gratis genfarvning.

  7. Ønsker du at ombooke eller slette din genfarvnings tid, skal dette ske på telefonnummer 33221317 og ikke via Facebook, Instagram, e-mail osv.