Hvad forventer vi af dig?

1. Du skal være minimum 18 år. Ingen undtagelser!!
Der SKAL vises billede-ID (vi godtager KUN pas og kørekort). Ellers går du forgæves og vil ikke blive tatoveret.

2. Du SKAL være ædru. Du må heller ikke være påvirket af euforiserende stoffer af nogen art.

3. Du skal vide hvad du vil have til en vis udstrækning. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at designe og fremstille din drømme tatovering men vi er ikke tankelæsere og da vi ikke kender dig, ved vi jo intet om din personlighed og hvad dine tatoveringsønsker er. Du skal derfor kunne klart forklare hvad det er du vil have, da dette vil gøre processen meget nemmere for alle parter. Husk derfor så meget materiale i form af billeder, fotos osv. når du kommer for at bestille tid/tegneopgave, det gør det meget nemmere for os at ramme det du ønsker. Så brug google osv. til at samle ting du kan lide og tag det med, dette skal være i PAPIR form. Grundet frygt for virusser i vores computersystem tager vi ikke imod USB sticks.

4. Du skal have tålmodighed. Planlægningen når det kommer til tatoveringer er meget flydende. Nogle gange bliver folk dårlige, skal have pause, skifter mening med henhold til motivet, farver, placering osv. Alt dette er med til, at nogle gange kan en tatovering godt trække ud over den tid der er sat af til det. Det kan betyde at en tatovering der normalt tager 30 minutter, kan ende med at tage 1 time. Derfor er ALLE tidsbestillinger vejledende. Forstået på den måde at der kan forekomme forsinkelser, selv om vi prøver vores bedste at undgå dette. Havner du uheldigvis i en forsinket situation, så bevar roen. Det er ikke vores eller den nuværende kundes skyld. Hvis det var dig der sad i stolen ville du også sætte pris på at folk tog ventetiden pænt, den slags ting sker og skal tages med et smil. Vi foretrækker et stress frit miljø, da en tatovering jo er en alvorlig sag og gerne skulle have vores fulde opmærksomhed. Så hjælp med til dette, ved at tage eventuelle forsinkelser pænt.

5. Skal du have lavet skrift, tal, romertal, udenlandske symboler osv. Så er det DIT ansvar at checke det er 110% korrekt inden du bliver tatoveret, Vi er ikke ansvarlige for stavefejl, tegnsætning, forkerte datoer, og den slags. Vi vil altid præsentere udkastet for dig til godkendelse, både af typografi, grammatik, størelse osv. inden tatoveringen påbegyndes, dette er din chance for at sikre dig alt er som det skal være. Når dit OK er givet slutter vores ansvar.

6. Da vi er flere tatovøre i shoppen og vi derfor booker tider for hinanden (hvis du f.eks vil have en tid hos linda og hun har fri den dag du kigger forbi), kan det ske at tatovørerne imellem ikke er helt enige om projektets varighed og udførsel, forstået på den måde at tatovør A måske vurdere at et projekt tager 3 timer og booker dette, men at tatovør B der skal lave arbejdet skulle bruge 4 timer og det derfor ikke kan laves færdigt på den ene bookning, dette er beklageligt hvis det skulle ske, men på ingen måde tatovør A eller B’s skyld da arbejdsgang svinger meget tatovører imellem. så hvis du ønsker der er 100% klarhed om projektets varighed, pris, osv. så sørg for at snakke med den tatovør der skal tatovere dig når du booker tid.

7. Undlad venligst at ryge og drikke alkohol i shoppen.
Respekter venligst dette.

8. Hvis du skal tatoveres så tag MAX 1 venner/veninde med. Kom IKKE en flok på 4-5 stykker. Vi ved godt at nogle gerne vil dele deres første tatovering med hele familien eller vennekredsen, men vi er 8 tatovører i shoppen og hvis hver kunde har 4-5 mennesker med, så ender vi med at der ikke er plads til alle. Dermed ikke sagt, at I ikke må have venner eller familie med, for det må I hjertens gerne, men begræns det til 1.

9. Medbring venligst ikke dyr i shoppen.

10. Husk at tatovering sker med blæk og det kan svine. Så det er altid en god ide at have tøj på man kan tåle at der kommer blæk på, det kan ske at der ved et uheld smutter en lille klat farve her og der og vi tager intet ansvar for eventuelle permanente skader på tøj, sko tasker osv.

 

11. Det kan være hårdt for kroppen at blive tatoveret så husk at være udhvilet og at du har fået rigeligt at spise og drikke og medbring eventuelt noget chokolade og sodavand til at holde blodsukkeret oppe.

På forhånd tak!

Med venlig hilsen
Miks Tattoo