Hygiejne
 
Udstyr:

Hos Mik's tattoo bruger vi et helt nyt Cartridge system, som er et engangs nålesystem. Selv om autoklaver (en maskine som også bliver brugt på hospitaler og hos tandlæger) har været brugt til sterilisering i mange år og denne metode er sikker så kan disse fejle, og derfor vil et engangssystem som det vi bruger altid være en autoklave overlegen efter vores mening. Vores maskiner er desuden også utroligt lydløse og de fleste kunder føler dette giver en mere behagelig tatoverings oplevelse.

Materialer:

Alle nåle er fremstillet af kirurgisk stål, så har nikkel allergi, behøver ikke at være bange.

Vaseline, farvekopper, afdækning mm.:

Vi praktiserer en 100% engangspolitik, det vil sige at intet bliver genbrugt og alt bliver smidt ud efter hver kunde. Dette gælder også eventuelt overskydende farve, og andre brugsgenstande.

Generel rengøring:

Alle overflader og møbler som ikke er indpakket bliver desinficeret efter hver kunde.

Farver:

Vi bruger kun farver der er produceret til professionelt tatoverings brug. I deres produktions land henholdsvis Tyskland, U.S.A og Sverige bliver disse delvist testet og nogle af landene har allerede regler for hvad der må være i tatoverings farve. Der findes PT ingen godkendelse af tatoverings farve fra den dansks Millijøstørelse eller fra EU, men vi håber at de i nærmere fremtid får styr på dette og vi vil selvfølgelig følge deres anvisninger 100%. Lige PT er det eneste vi som tatovører kan gøre for bedst at sikre vores kunder, KUN at bruge farver fra top brands som i tatoverings branchen er højt respekteret for deres kvalitet og sikkerhed. ønsker du at vide mere om risikoen ved at blive tatoveret henviser vi til vores sektion om Risici!

Derfor bruger vi farver af disse typper:

1. Silverback Ink - Informationer kan findes HER!

2. Eternal Ink - Informationer kan findes HER!

3. Dynamic Ink - Informationer kan findes HER!

Selv om alle disse forhold bliver overholdt, så er der stadig en vis risiko ved at få en tatovering.
Læs afsnit om risici for mere info.