• Bjørn

Mikstattoo samler ind til Knæk Cancer


KNÆK CANCER WALK IN HOS MIKS TATTOO

Lørdag den 17. Oktober holder Miks Tattoo igen knæk cancer WALK IN, Det betyder at alle vores tatovører giver en gratis arbejdsdag, shoppen betaler alt udstyr. DVS. ALLE UDGIFTER DÆKKES AF OS. Så betaler du 500.- for en tatovering går ALLE 500.- direkte til Knæk Cancer.

DEL DEL DEL DEL DEL DEL DEL DEL DEL DEL DEL DEL DEL

--------------------------------------------- Tatovører der køre WALK IN KØEN --------------------------------------------- LINDA : http://mikstattoo.dk/tatovorer/linda/ BJØRN : http://mikstattoo.dk/tatovorer/bjorn/ SALLY : http://mikstattoo.dk/tatovorer/sally/ CAROLINE : http://mikstattoo.dk/tatovorer/caroline/ HENRIETTE : http://mikstattoo.dk/tatovorer/henriette/

------------------------------------------------------------------------- CUSTOM PROJEKT AF RUBEN PÅ KNÆK CANCER DAG ------------------------------------------------------------------------- I år har vi valgt at gøre noget lidt anderledes og har valgt EN tatovør til at lave 2-3 Custom projekter på hele dagen. Og her taler vi om RUBEN : http://mikstattoo.dk/tatovorer/ruben/

Hvem der får disse 2-3 aftaler af projektet og hvor maget man er villig til at donerer, det er KNÆK CANCER det handler om så jo højere bud jo større er chancen for at dit projekt bliver valgt.

Alle der ønsker at byde ind på et af disse projekter kan skrive til ruben og se nogle forslag han har lavet til hvordan sådan et projekt kan ses ud på hans facebookside

https://www.facebook.com/RubenTattooer

OPS!!! Ruben svare kun henvendelser om knæk cancer projekter via hans Facebook side som er linket her, ikke via Telefon, Mail eller noget andet.

----------------------------------------------------------------- Her kan du læse om dagens forløb og praktisk info. ----------------------------------------------------------------- Vi åbner kl. 10.00 og arbejder igennem for fuld tryk indtil 22.00 hvor vi udmattet falder om Uttrykksikonet smile vi forventer at der vil være mange i kø fra morgenstunden som de andre år, derfor vil der blive opstillet stole foran shoppen til ca. de første 20 personer, og vores frivilige vil byde på kaffe til ventende i køen.

Alle i køen vil få et nummer og man vil i løbet af dagen modtage SMS'er med køens fremgang og hvornår det er ens tur.

Der vil løbende kommer opdateringer jo tættere vi kommer på den 17. okt. Uttrykksikonet smile så følg med her...

---------------------------------------------------- REGLER FOR KNÆK CANCER WALK IN ---------------------------------------------------- 1. Man skal være 18 år for at blive tatoveret.

2. Man skal medbringe gyldigt billed ID, dette gælder alle også selv om du er 40+

3. Din tatovering må max tage 30 minutter at lave.

4. Du skal selv have en fornuftig tegning eller ide med ind, da vi ønske at have så lidt spildtid som muligt.

5. Hvis man ikke er ved shoppen når det er ens tur tager vi den næste i køen og man vil blive nød til at vente til denne er færtig.

6. For at kunne modtage SMS med køens status forudsætte en plads i køen at man har en mobil med et dansk nummer (er man en gruppe på 2 eller flere er det fint at bare en i gruppen har telefon da denne så vil blive brugt som kontaktperson for hele gruppen)

7. Der gives ingen rabat på vores Knæk cancer dag, også selv om du måske er fast kunde i shoppen og vi ser dig næsten dagligt, denne dag drejer sig om penge til en god sag, så alt optjent goodwill vil gælde for "ZERO" denne dag.

8. Mindste prisen er 500Dkk

HJÆLP OS MED AT FÅ SÅ MANGE PENGE IND SOM MULIGT!!! DEL DEL DEL DEL DEL DEL DEL DEL DEL DEL DEL DEL DEL

#photo

0 visninger