Charlotte Monster starter i Miks Tattoo


Miks Tattoo får i denne uge en ny kollega og vi glæder os til at byde hende velkommen. Ønsker du at vide mere om charlotte kan du checke hende ud under hendes profil her på siden eller du kan ringe til shoppen på 33221317 :) alternativt kan du skrive hende en mail på charlotte@mikstattoo.dk

Charlotte startede med at snuse til faget i start 2002 i Tato Svend , hvor hendes kommende læremester arbejde på det tidspunkt. Var med til at starte Baby Lou Tattoo op i 2003 og begyndte sin læreplads. Stoppede i 2009. Begyndte i Brightside Tattoo, var der et lille års tid, men drømmen om egen butik kriblede, så efter hun mistede sin mor besluttede hun at tage skridtet mod egen shop.

I slut 2010 åbnede hun Tusch hvor hun har være ind til 2016 hvor hun joinede Miks Tattoo's Crew.

Hun elsker en god udfordring, og at se det mulige i det umulige, og går meget op i kroppens former og placering.

Charlotte elsker at lave dyr, lækre damer, Natur, blomster og er fan af Art Nouveau, Art Deco, geometri og kontraster. Og hun er altid åben for nye ideer, der er intet der er for skørt :-)


0 visninger