Miks Tattoo samler ind til Dyreværnet


Miks Tattoo samler ind til Dyreværnet!!

Lørdag den 04/11-17 kl. 10.00 byder vi velkommen til vores store Dyreværns dag hvor ALLE penge der kommer ind vil blive doneret til Dyreværnet. Det vil sige alle penge!!! Alle udgifter dækkes af Miks Tattoo Crew, dvs farver, nåle og alt andet. Alle tatovører, receptionister og frivillige donerer deres tid og evner den dag.

Så betaler du f.eks 500DKK for din tatovering, går ALLE 500DKK til Dyreværnet

Vi håber at se virkelig mange mennesker den dag og vi håber at se en masse kæledyrs relateret, tatoveringer. Her er en fantastisk mulighed for at støtte en god sag!! Selv om dette er en special dag følger vi vores normale WALK IN regler, som du kan læse her.

http://mikstattoo.dk/walk-in/ med undtagelse af tidsgrænsen som vil være 30 minutter max per person.

Praktisk info: Da vi kun kan arbejde 5 tatovører af gangen vil vi skiftes til at tatovere og den som ikke har en plads at arbejde på, vil hjælpe med at tegne til de næste i køen for at gøre processen hurtigere. Ønsker du at blive tatoveret af en speciel tatovør er dette muligt. Husk dog at gøre opmærksom på det når vi skriver dig i kø.

Der vil blive opstillet ekstra stole foran shoppen og vores frivillige vil tilbyde kaffe og the til de ventene i køen fra 08.00. Husk årstiden, dvs. varmt og tørt tøj, paraply osv. det kan være dårligt vejr. I må meget gerne hjælpe os med at for ordet ud så der kommer så mange mennesker som muligt og støtter denne gode sag, SÅ DEL DEL DEL DEL!!!!!!

Skulle det ikke være muligt for dig at komme den 4 Nov. så vil vi af hele hjertet opfordre dig at gå ind på http://www.dyrevaernet.dk/ eller Dyreværnet's Facebook side https://www.facebook.com/dyrevaernet.dk hvor der er masser af muligheder for at donere!!

Mvh Miks Tattoo Crew


0 visninger