Miks Tattoo introducere INKBASE


Den nye tatoverings lov træder i kræft den 1/7-18 og den medføre en del ændringer i forhold til hvordan tatovører har gjort deres arbejde hidtil, blandet andet godkendelse af studio, krav om hygiejnebevis, Kontrol af studio, og obligatorisk registrering af farver anvendt til tatovering.

Dette betyder at tatovører fra nu af skal registrere følgende om hvert kunde.

Navn

Fødselsdato

Farver brugt til tatoverring.

Indkøbs sted.

Farvens Lot/batch nummer.

Farvens CI numre (color index numre)

Udløbsdato

Anbrudsdato

Og denne info skal gemmes i 5 år og skal kunne fremvises på forlangende.

Dette er 110% for kundernes sikkerhed og en stor hjælp i tilfælde af man skulle være uheldig at udvikle allergi lignende symptomer i en tatovering kan lægerne se 100% hvilken farve der er brugt og alt dens data. Vi i miks tattoo sætter kundernes sikkerhed højere end alt andet og vi forudså udfordringerne med denne farveregistrering, og derfor besluttede vi for 1.5 år siden i sammenarbejde med en virkelig god ven af shoppen at designe et program der automatiserede hele denne proces, og resultatet her i dag er InkBase.

InkBase gemmer alt info om kunden og farverne brugt i en krypteret server, som overholder alle regler i persondataloven, og som overholder alle krav fra sikkerhedsstyrelsen, og kan på et sekund hentes frem skulle kunden ønske dette. kunden får desuden en kvitteringmed ved endt tatovering som indeholder alt denne info. Desuden holder InkBase styr på farvernes holdbarhed (efter åbning) og udløbsdato, så intet farve i shoppen er ældre end 6 måneder.

Vi har siden februar kørt med InkBase i Miks Tattoo som en "TRIAL RUN" (så nogle af jer har sikkert allerede stiftet bekendskab med det) og vi er sindsygt glade for systemet, det giver en fantastisk sikkerhed for Kunden men også en gennemsigtighed i hvad farve man får i kroppen, Vi er super stolte af systemet og håber vores kunder tager godt imod det :D

InkBase er DIN sikkerhed for farve registrering.

MvH Miks Tattoo Crew


0 visninger