Tidsbestilling

 

For at booke en tid skal du starte med at finde ud af hvilken tatovør der er rigtig for dig. Check de forskellige tatovører her på siden, under deres profil finder du også kontakt muligheder og vagtplan. Når du har fundet den/de tatovører der passer til dig kan du komme ned i shoppen til en personlig samtale.

Det er altid en god ide at ringe til vores reception på tlf. nr.: 21262152 inden du kigger ned, så er sikker på at tatovøren du ønsker at snakke med, er på job. Husk altid at have reference materiale med, for at give tatovøren den bedste mulighed for at tidsbestemme projektet. Vi tager et depositum når der bookes tider, og vi tager kun mod kontanter.

Regler for tidsbestilling

1. Der betales depositum/delbetaling ved alle aftaler. Læs mere om depositum her.

2. Har du brug for at aflyse eller flytte en tid, SKAL dette ske minimum 48 timer inden din aftalte tid, ellers bortfalder depositumet. Ved udeblivelse fra en aftale, bortfalder depositum ligeledes. Depositum/delbetaling via Mobilepay er IKKE refunderbart.

3. Du behøver ikke at vise billede-ID når du bestiller din tid, men du SKAL have det med når du kommer for at blive tatoveret.

Møder du op til din tidsbestilling uden billede-ID, så vil du ikke blive tatoveret og dit depositum vil være tabt.

Gyldigt billede-ID er pas eller kørekort. Vi godtager ikke sygesikringsbevis, buskort, studiekort osv. Heller ikke selvom der er billede på.

4. Du skal være minimum 18 år den dag du ønsker at blive tatoveret, møder du op til en aftale og ikke er 18 år vil du ikke blive tatoveret og dit depositum vil være tabt. Du kan dog sagtens komme forbi og snakke om projekt og booke inden du fylder 18 år.

Du kan også tilmelde dig vores afbudsliste HER og du vil modtage en SMS hvis en af vores tatovører får et afbud.