InkBase - Din Sikkerhed.

Bruger din Tatovør Inkbase?

Din sikkerhed for 100% sporbar farveregistrering.

Din Sikkerhed - Vores Prioritet

Miks Tattoo Studio er stolte brugere af InkBase - Kundernes bedste beskyttelse og farveregistrering.

InkBase er EU's førende farveregistrerings system, som hjælper både tatovører og kunder.

Staten kræver i den nye lov (1/7-18) at alle tattoo studioer gemmer alt farvedata på alle deres kunder fra alle deres tatovører, og opbevarer denne i 5 år. Det vil sige at indehaveren af et tattoo studio er forpligtet til på forlangen fra kunden at udlevere hele deres tatoverings historik helt ned til mindste detalje. Det er vigtigt du som kunde stiller krav til din tatovør om at denne lov bliver overholdt og din data bliver forsvarligt behandlet. Derfor kig efter InkBase logoet eller check www.InkBase.dk for en liste over studioer der benytter InkBase - Din sikkerhed.


Med InkBase bliver følgende data gemt ved hver tatoverings session.

 1. Kundens fødselsdato

 2. Kundens navn

 3. Kundens køn

 4. Kundes E-mail

 5. Farvens producent

 6. Farvens leverandør/importør

 7. Farvens navn

 8. Farvens CI numre (color index numre)

 9. Farvens lot/batch nummer

 10. Farvens udløbsdato

 11. Farvens anbrudsdato

 12. Beskrivelse af tatoveringen

 13. Tatoverings placering.

InkBase holder automatisk styr på farvernes udløbsdatoer så du som kunde ikke bliver tatoveret med farver der har overskredet sidste anvendelse. InkBase advarer tatovøren 30 dage før en farves udløb.

Kundens farvedata er automatisk gemt i de 5 år loven foreskriver.

100% sporbarhed af den farve brugt på kunden, fra producent til flasken er tom.

Kunden er med InkBase sikret at han/hun ikke bliver tatoveret med en farve, som er for gammel, eller ældre end 6 måneder efter første åbning.

Kundens data er tilgængelige selv ud over det studio han/hun er blevet tatoveret i. Hvis kundens tatovør f.eks. lukker, flytter, skifter koncept, eller lignende kan InkBase altid sørge for at kunden kan få information om de farver der er anvendt til tatoveringen i 5 år fra sidste tatovering. Kunden er med andre ord sikret 100% og er ikke afhængig af om tatovøren stadig eksisterer 4 år efter tatovering er udført.

Kundens data bliver overført og gemt via en SSL krypteret forbindelse.

Med InkBase får kunden en kvittering med oplysninger omkring anvendte farver, hvem tatovøren var og dato og tidspunkt for tatoveringens udførelse. Kvitteringen kan være i form af en fysisk kvittering eller en e-mail sendt til din e-mail konto.

Skulle der opstå problemer med en tatovering kan kunden på 1 minut via et simpelt telefon opkald til deres tatovør få alle oplysninger om alle deres tatoverings sessions sendt på email. Og medbringe dette til lægefagligt personale som så har alt info (faktisk mere info end loven kræver) om hvilke farver der er anvendt, og præcist hvornår og af hvem der har udført tatoveringen.

 

Kunden er sikret at deres tatovør er del af et netværk som aktivt indsamler data om hvilke farver der giver problemer og via dette netværk sikre at der kun bliver brugt de bedste farver med mindst risiko.

Kunden hjælper desuden ved at blive tatoveret i et studio der bruger InkBase hele tatovør branchen med data som bruges til at forbedre farvelandskabet for alle. På sigt vil dine data også blive anvendt til forskning i en anonymiseret form.

InkBase arbejder dagligt på at gøre tatoveringer mere sikre for kunderne og registrering af farver til en leg for tatovørerne. Støt de tatovører der bruger InkBase, vi arbejder i fælleskab for din sikkerhed.

InkBase bruges nu af over 250 tatovører fordelt på 60 butikker i danmark. Så selv om vores studio måske ikke skal lave dit næste projekt, så sørg for du vælger et studio der bruger InkBase.

Miks Tattoo Studio bruger InkBase, fordi din sikkerhed er vores højeste prioritet.